Dagelijks Woord

Meer over Nieuws

Activiteiten nieuws

28 november 2022

   

Banketbakkersactie

Op D.V. 3 december banketbakkersactie met weer vele lekkernijen uit de bakkerij. Bestellen is inmiddels niet meer mogelijk. We hopen dat het mag smaken!

Kerstzangavond

Op D.V. 17 december wordt de kerstzangavond georganiseerd in ons kerkgebouw. Iedereen alvast van harte welkom. We verwachten deze avond het Jeugdprojectkoor uit Poortvliet en Jeugdkoor De Jonge Lofstem uit Scherpenisse, die samen zullen zingen.

Ook komt die avond mannenkoor Door Eendracht Verbonden uit Sint-Annaland.

e-mail adres

De activiteitencommissie heeft een eigen e-mail adres gekregen. activiteitencommissie@hhgpoortvliet.nl

Oproep!!

We zijn op zoek naar 3 nieuwe leden voor de activiteiten commissie. Dit omdat een aantal (oudere) leden een stapje terug willen doen, en we op zoek zijn naar verjonging en mensen met weer nieuwe ideeën. Ook zijn we nog altijd op zoek naar iemand die het voorzitterschap ter hand wil nemen. Lijkt het je leuk om iets te betekenen voor de activiteiten commissie, meld je dan aan. We zoeken mensen met veel tijd, een beetje tijd en ook heel weinig tijd, die iets willen betekenen tot opbouw van de gemeente. Voor iedereen is er iets te doen naar gelang je tijd hebt. Voor meer info, neem gerust contact op (06-81007777) of kom eens vrijblijvend een vergaderavond bij wonen.

  • © hersteld hervormde kerk 2023

Heeft u vragen over het geloof?

Open Sluit